Rozdvojka ve tvaru T pro hadičku 1/4" (6,35mm)

Kód: 812
199 Kč 164,46 Kč bez DPH
Skladem

Rozdvojka ve tvaru T pro rychlé a bezpečné spojení hadiček s průměrem 1/4" pro přívod vody k lednici.

Detailní informace

Ověřený obchod
Ověřený obchod
Vyřídili jsme již přes 100 000 objednávek. Více než 99% zákazníků nás doporučuje.
Poradíme Vám s výběrem
Online poradna
Rádi Vám poradíme s výběrem prostřednictvím online chatu.
Rychlé doručení
Rychlé doručení
Produkty máme opravdu skladem! Nejpozději do 24 hodin odešleme Vaši objednávku.

Detailní popis produktu

Rozdvojka pro propojení hadiček

Rozdvojka ve tvaru T pro rychlé a bezpečné spojení hadiček s průměrem 1/4" (6,35 mm) pro přívod vody k lednici.

Vlastnosti

  • Vstupní průměr: 1/4" (6,35 mm)
  • Výstupní průměr: 1/4" (6,35 mm)
  • Certifikace NSF-51 a NSF-61

Proč Quick-fit rozdvojky od John Guest?

Výrobky John Guest jsou vyrobeny z bílého polypropylenu (PP) a jsou vybaveny EPDM „O“-kroužky vhodnými pro použití v potravinářství. Byly vyvinuty podle potravinářských směrnic pro nasazení s pitnou vodou.

Rozdvojky John Guest jsou certifikované rozdvojky splňující normy NSF-51 a NSF-61.

  • NSF-61 je norma "Součásti systému pitné vody - zdravotní účinky" a zabývá se materiály a výrobky používanými při styku s pitnou vodou.
  • NSF-51 je norma pro "Plastové materiály a součásti používané v potravinářských zařízeních" a vztahuje se na materiály a výrobky používané při styku s potravinami a nápoji.

Tyto normy Vám zaručí, že rozdvojka je určena přímo k spojení dvou konců hadiček a není škodlivá pro Vaše zdraví. rozdvojky John Guest jsou dále certifikované na maximální tlak 230 PSI při teplotě 21°C, což zaručuje dostatečnou odolnost proti tlaku kapaliny vyvíjeným na rozdvojku.

Doplňkové parametry

Kategorie: Hadičky, spojky a přípojky k lednici
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.006 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: